Bent u op zoek naar een bril die uw ogen beschermd? Zoekt u tevens naar een model die er stijlvol uitziet? Dan bent u met de aanschaf van Blueberry brillen aan het juiste adres. Met deze brillen is het namelijk mogelijk om uw ogen te beschermen tegen blauw licht, terwijl uw bril er stijlvol uitziet. Blauw licht kan namelijk erg schadelijk zijn voor de ogen. U zult wellicht denken dat u niet vaak met blauw licht te maken heeft, maar dit kan niet verder van de waarheid liggen. Het zit namelijk zo dat blauw licht van schermpjes afkomt. Maakt u gebruik van tablets, laptops of smartphones? Dan is de kans groot dat u veel blauw licht binnen krijgt. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder en ontdek hoe Blueberry brillen u kunnen beschermen tegen blauw licht!

Bescherm uw ogen tegen blauw licht

Wanneer u gebruik maakt van tablets, laptops of smartphones stelt u uw ogen bloot aan blauw licht. U merkt dit wanneer u bijvoorbeeld last heeft van prikkende ogen of zelfs last van de nek. Hoofdpijn en migraines zijn ook gevolgen van dit verschijnsel. Doordat de Blueberry brillen het blauw licht grotendeels wegfilteren is het mogelijk om langer te werken op de laptop voor uw werk.

Wordt productiever

Door Blueberry brillen wordt u ook nog eens veel productiever. Het zit namelijk zo dat u aanzienlijk minder last van uw ogen krijgt door het gebruik van deze brillen. Doordat u minder last heeft van uw ogen kunt u langer door blijven werken en zodanig dus meer taken afkrijgen. In het kader van uw gezondheid merkt u ook dat u veel meer energie heeft. Wanneer de ogen namelijk te lang in contact staan met blauw licht merkt u ook dat u veel vermoeider wordt. Dit kunt u voorkomen met Blueberry brillen!