Soms wil je iemand graag laten merken hoezeer je om ze geeft of om ze te bedanken voor hun hulp of steun. In zulke gevallen is een uit de kluiten gewassen cadeau wellicht een beetje overdreven, maar je kunt ook niet altijd met een doosje Merci aan komen zetten natuurlijk. In dat soort gevallen is het handig om gewoon een leuk en klein bedankje te kopen. Het kan dan nog knap lastig zijn om zo’n klein bedankje uit te zoeken. Je wil aan de ene kant zorgen dat de ontvanger het kan waarderen en er blij mee is, maar aan de andere kant mag het niet te overdreven zijn. Om je hier een handje bij te helpen hebben we een lijstje cadeautjes gemaakt die perfect zijn om te geven als klein bedankje. Je vindt ze hieronder.

Tegoedbon

Het mooie aan een tegoedbon is dat ze er ook voor kleinere bedragen zijn. De ontvanger kan dan zelf bepalen wat hij of zij er voor uitkiest en de cadeaubon ook gebruiken in combinatie met een beetje eigen inleg om een wat duurder product uit te zoeken.

Een boek

Zelfs mensen die nooit lezen kunnen weleens helemaal opgaan in een goed boek. Dat is het mooie aan boeken, maar dan moet je natuurlijk wel een interessant exemplaar uitkiezen. Ga daarvoor naar de boekwinkel en laat je adviseren, zo komt het ongetwijfeld goed!

Een taart

Snoepen is heerlijk en veel taarten kun je gepersonaliseerd laten bezorgen. Dan heb jij het in 5 minuutjes geregeld en ontvangt diegene een heerlijk cadeautje van de bezorger. Slim toch?

Een bos bloemen

Bloemen gaan maar kort mee, maar fleuren een huiskamer wel helemaal op. Mensen zijn daarom gek op bloemen maar kopen ze meestal niet zo snel voor zichzelf. Dit maakt het een perfecte keuze om als klein bedankje te geven. Koop een mooi bosje en geef ze een dikke knuffel!