Ben je op zoek naar verlichting voor een kantoorruimte of bedrijfspand? Hier bij lightexpert.nl ben je aan het juiste adres. Een LED paneel is vlak aan de onderkant en past daarom uitstekend in ruimtes met een systeemplafond, gipsplaten plafond of betonnen plafond. Het geheel heeft een schone en strakke uitstraling. Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat een LED paneel meer licht uitstraalt dan traditionele TL verlichting.

LED panelen zijn de duurzame keuze

Ondernemen in de 21e eeuw draait niet alleen om het maken van winst. Veel ondernemers vinden het belangrijk om sociaal verantwoorde keuzes te maken. Het aanschaffen van LED panelen past uitstekend in deze visie. Het energieverbruik neemt tot 85% af in vergelijking met traditionele TL verlichting en dat is goed voor het milieu.

Goedkoper uit met LED panelen

LED panelen verdienen zichzelf in ongeveer twee jaar terug. Omdat de lampen zuiniger zijn dan traditionele verlichting kan de besparing oplopen tot 10 euro per lamp per jaar. Een LED paneel van lightexpert.nl gaat gemiddeld 30.000 branduren mee. Een traditionele TL buis houdt het slechts 20.000 uur vol. LED panelen hoef je minder vaak te vervangen en daarmee bespaar je flink op de onderhoudskosten. Kies je voor een stofdicht paneel? Dan bespaar je bovendien op de schoonmaakkosten.

Hier bij lightexpert.nl doen we het samen

Lightexpert.nl heeft een goede klantenservice hoog in het vaandel staan. Het personeel behandelt je op professionele wijze met aandacht voor jouw behoeftes. Ze kunnen je ook helpen met vragen over technische aspecten en stellen een offerte voor je op. Deze handeling maakt dat je vol vertrouwen een beslissing kunt nemen, wetende dat jouw investering in goede handen is.