Sta je nooit met pech langs de snelweg? Heb je nooit ervaren hoe dit is? Als je een nieuwe auto hebt dan zal het je ook niet snel gebeuren. Om die reden kiezen heel veel mensen met een nieuwe auto ervoor om geen abonnement bij de ANWB af te sluiten. We begrijpen die keuze echt wel. Je weet zo toch weer een paar euro per maand of per jaar te besparen. Juist in de tijd waarin alles duurder wordt is een extra besparing mooi meegenomen. Om die reden willen we je dolgraag uitleggen hoe ook jij geld kan besparen. Hebben we je aandacht? Mooi! Lees dan snel mee met ons.

 

Waarom je makkelijk moet en kan opzeggen

We raden het je per direct aan als je een nieuwe auto hebt. De ANWB opzeggen! Reken maar eens uit wat je hiermee kan besparen. Je hebt net een super mooie wagen gekocht en je verwacht geen pech te krijgen. Dan is het toch zonde van je geld. Daarnaast kan je heel eenvoudig lid worden als je pech hebt langs de snelweg. Daarom raden we je zeker aan om op te zeggen. Dit kan je enkele tientjes per jaar schelen. Hoe top is dat? Wij hebben al opgezegd nu jij nog!

 

Het gemak van een mooie bak

Het gemak van een mooie en nieuwe auto is dat je zonder al die vervelende gebreken zit. Hierdoor kan jij lekker rijden door de straten alsof er niks aan de hand is. Pas je wel op de snelheidslimieten? Wil je de ANWB opzeggen dan is dat heel eenvoudig te regelen. Je hoeft alleen je gegevens te gebruiken en er wordt een opzegbrief kant en klaar verstuurd. Hoe makkelijk is dat?

 

Eenvoudig opzeggen

Zoals je kan lezen kan je zo simpel opzeggen. Zelfs een kind kan de was doen. Waar wacht je nog op en neem actie.