Gaat u binnenkort naar een evenement toe? Bent u op zoek naar een leuke cadeau om uit de delen op uw evenement? Dan is het aan te raden om een keycord te geven! Hiermee kunt u uw doelgroep namelijk heel blij mee maken. Het is namelijk mogelijk om een keycord zelf te laten bedrukken. Hiermee kunt u een unieke indruk achterlaten en het bereik van uw bedrijf vergroten. In een tijdperk waar marketing centraal staat is dit een unieke manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrentie. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder om alle voordelen hierover te achterhalen!

De voordelen

Het uitdelen van een keycord kan u veel voordelen geven op een evenement. Hiermee weet u dus dat u een mooie indruk maakt. Ook biedt dit cadeau een mogelijkheid om een blijvende reclame te geven. Hiermee zie je dus dat uw cadeau vaak wordt gebruikt. Het mooie hiervan is een keycord vaak zichtbaar is en dit dus de ideale gelegenheid is om jouw bedrijf te promoten. Maak hier dan ook gebruik van! Onderzoeken wijzen uit dat elk persoon het wel leuk vindt om een cadeau te krijgen op een evenement. Het is dan ook aan te raden om dit niet al te duur te maken, maar vooral wel bedachtzaam.

Een bedachtzaam cadeau

Wanneer u een keycord uitdeelt op een evenement weet u zeker dat u een bedachtzaam cadeau geeft. Dit komt omdat een keycord een probleem oplossend cadeau is. Als iemand zijn of haar sleutels vaak kwijt raakt is dit een nuttig en vooral leuk cadeau om te geven én ontvangen. Door de bedrukking te benutten weet u zeker dat u met dit cadeau een ludieke manier van promotie kunt bewerkstelligen. Het is zelfs mogelijk om met kleuren te variëren. Hiermee wordt uw keycord nog unieker!