Een mooi stuk landschap wordt door iedereen gewaardeerd. Het landschap bepaalt alles voor de sfeer en de uitstraling. Het is dan ook van groot belang dat hier zorgvuldig mee om wordt gegaan. Bij het ontwerpen draait het om de juiste balans vinden tussen de processen en het menselijk gebruik. De geschiedenis en ingreep op de tijdlijn wordt meegenomen. Hierin zijn de wensen en de idee├źn en wensen van alle belanghebbenden van grootse waarde. Al deze factoren zullen worden meegenomen door de experts van BTL in ecologie, bodem, hydrologie en landschap. Uiteindelijk leidt dit tot een uniek ontwerp.

Natuurlijk met beplanting

Als je buiten loopt wil je de seizoenen optimaal kunnen beleven. Door middel van de juiste beplanting en structuren zullen alle seizoenen tot hun recht komen. De experts van BTL weten precies hoe ze kwaliteit kunnen toevoegen aan elk stuk landschap voor een unieke en optimale beleving. Wil je liever een bijzonder stuk landschap? De landschapsarchitecten hebben lef en kunnen alle kanten op kunnen met soorten, vormen en toepassingen. Bij BTL is alle kennis in huis voor het beste topontwerp.

Natuur met toekomst

Landschap is niet alleen voor vandaag, maar juist ook voor de toekomst. Daarom zal er gekeken worden naar alle functies van het landschap en waar groen dit kan versterken. BTL zorgt voor de beste bestendigheid voor een lange levensloop. Hierin wordt er gelet op de details in het landschap, maar bijvoorbeeld ook op de zorgbehoeften en eisen van de maatschappij.

Infrastructuur

Je wilt naast een mooi landschap dat de wegen en andere infrastructuur hier goed inpassen. Zowel in bestaande als nieuwe wegen in een landschap inpassen heeft BTL een groot specialisme. Alle factoren worden wederom meegenomen, met de bestaande kwaliteiten. De beleving vanuit omgeving en weg worden meegenomen en er wordt vanzelfsprekend afgestemd met eisen vanuit het wegontwerp.