Computers gebruiken we in ons dagelijks leven. Elke dag maken mensen gebruik van een computer. Of het nu op werk is of voor school. Het is namelijk een bron van informatie. Wij nemen dagelijks veel te veel informatie tot ons. Via zoekmachines kunnen we elke dag vragen intoetsen en krijgen we honderden antwoorden ter beschikking. Waar staat een computer nou aan vast zou je zeggen. Een handige monitorstandaard zorgt ervoor dat uw computer of beeldscherm vastzit aan de muur. Heeft u al een plekje uitgekozen waar u uw beeldscherm of computer komt te staan in het huis dan kunt u een monteur vragen om het vast te schroeven aan de muur.

Welke monitorstandaard is geschikt voor mij?

Het is namelijk belangrijk dat u de juist afmetingen heeft. Mocht u deze nog niet opgemeten hebben dan raden wij dat aan om het te doen. Zonder de juiste afmetingen kunt u geen monitorstandaard op maat bestellen. Aangezien u dagelijks u computer gebruikt is het makkelijk om een standaard te bestellen die perfect aansluit op uw beeldscherm. Na alle stappen ondernomen te hebben kunt u online uw monitorstandaard bestellen.

Ik heb mijn monitorstandaard besteld wat nu?

Heeft u ook een monteur erbij besteld, want dit kan namelijk allemaal. U kunt er ook voor kiezen dat u het zelf installeert. Bekijk de gebruiksaanwijzing van de standaard en volg de instructies. U zult merken dat het niet moeilijk is om te installeren. Als u klusjes in huis voorheen gedaan hebt dan zou dit geen probleem moeten zijn. Zodra u gaten in de muur hebt geboord of de standaard in elkaar heeft geklikt dan kunt u langzaam uw beeldscherm erop klikken of vastschroeven. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen voor u klaar staan voor elke vraag die u heeft.