Misschien heb je er wel is van gehoord, misschien ook niet en heb je de vraag nog voor jezelf: “Wat is keltisch zeezout?” Het antwoord is als volgt. Dit is een soort zout dat zeer mineraalrijk is. Naast dat het mineraalrijk is, is het ook nog eens ongeraffineerd en licht vochtig. Het ziet eruit als grote grijze kirstallen en heeft een vochtige samenstelling. Het is daarom ook ongeschikt om met een zoutmolen te malen.

Waar kun je dit kopen?

Je kunt keltisch zeezout heel gemakkelijk online kopen. Zo hoef je niet naar de winkel en kun je gemakkelijk van achter je laptop in huis dit product aanschaffen. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit meerdere verpakkingen. Zo zijn er verpakkingen van 100 gram waar je nog geen twee euro voor betaald, maar heb je bijvoorbeeld ook een zak van een hele kilogram waar je meer dan vier euro voor betaald.

Wat zijn de ingrediënten?

Heb je dit artikel over “Wat is keltisch zeezout?” gelezen en heb je interesse om dit te kopen, dan wil je misschien ook weten wat er allemaal in zit. Het is dan ook goed om te weten dat dit een 100% natuurlijk product is en er geen stoffen zijn toegevoegd. Het is dus 100% natuurlijk zout.